woensdag 3 december 2014

Tobasighn

Hier wat proefjes van het werken met Tobasighn en hoe heerlijk dat Nienke van het verfvirusblog nu dan ook de Tobasighn verf verkoopt is natuurlijk helemaal leuk voor mij, ik verf er zowel zijde als ook vandaag een linnen mee, en dat is echt een behoorlijke dikke linnen. Bij de zijde heb ik eerst een tekst met een gutta erop geschreven, dit even laten drogen daarna de tobasighn verf erop aan gebracht weer laten drogen en dan als een fixatie de Tobafix erop gezet, dit minimaal een uur in een plastic zak laten zitten ( mag niet droog worden) dan kan alles uitgespoeld en gewassen worden. En wat zijn het een mooie kleuren, ik heb hier de Violet gebruikt. Bij de volgende foto zien jullie op de achtergrond de linnen lap die ook geverfd is met de Tobasighn Violet op dezelfde manier als de zijde. Het werken met de Tobasighn is heerlijk om mee te werken, geen geknoei met poeder en het zijn hele mooie diepe kleuren. Die je zelfs met wat water iets kunt vervagen ofwel wat lichter kunt krijgen.

7 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Je hebt er een pracht resultaat mee bereikt! Ik ga ook eens overwegen, om wat verf te bestellen.

Beth zei

Isn't it fun trying a new product and I like the way you used gutta to get your "text" result. And a finished project as well!! good for you!!

Nienke zei

Mooie kleur, en prachtig werk Suze!

Liesbeth Wessels zei

Jullie laten mooie dingen zien met die Tobadesign. Zal het eens uit gaan proberen. groeten van liesbeth

els zei

Ik heb nog flesjes Tobasign staan van heel veel jaren geleden. Ben benieuwd of ik daar ook nog zulke mooie kleuren mee krijg.

mia zei

prachtige kleuren, en wat een leuke verwerking met tekst.

Jo Huijsman zei

Bijzonder mooi, krijg zin om het ook te gaan proberen.