zondag 22 juni 2014

Expositie

Gisteren ben ik met een groep vriendinnen naar de Sjoel in Elburg geweest waar prachtig werk van Jackie Howard te zien is. Jackie maakt textielkunst geïnspireerd door haar ontdekkingsreis naar het Joods geloof. Het werk hangt in een prachtige ruimte met mooi licht op haar werk, ik zelf ken Jackie`s werk omdat wij allebei lid zijn van de atelierroute in Putten maar een aantal van onze groep niet en ze waren dan ook zeer onder de indruk. Er ligt ook een boekje met informatie voor elk werk wat ze gemaakt heeft. Het is een mooie verzorgde expositie en nog tot en met 13 September te bewonderen. En als je er toch bent Elburg is een erg leuk stadje met heerlijke terrasjes, en een leuke winkel op de hoek in de doorgaande straat van het centrum "Goudzwaard" met schilders en hobby benodigdheden, waar ik gezwicht ben voor de inktense potloden. Dus dat was weer een heerlijke en erg leuke dag.

6 opmerkingen:

Aart zei

Ik was er anderhalve week geleden en heb genoten van de werken van Jackie, zeker een aanrader.
http://quiltaart.blogspot.nl

Hannie de Beer zei

Ja, zeker de moeite waard om te bezoeken! Ik was er vorige week, en heb genoten van de prachtige werken van Jackie, en ook heerlijk op een terras koffie gedronken. Wat is dit een leuk stadje! Hier kom ik zeker nog eens.

Hannie de Beer zei

Zou ik nog haast vergeten ,om iets te zeggen over je nieuwe lay-out en prachtig portret. heel fraai!

marjolijn zei

Het was zeer zeker een prachtige tentoonstelling. Erg de moeite waard. En daarnaast hadden we een gezellige dag. Bij thuiskomst ook nog mooie foto's!

marjolijn zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Jo Huijsman zei

Dat wordt dus deze zomer een reisje naar Elburg en natuurlijk ga ik dan ook voor de paling.