zondag 24 februari 2013

opruimen, sorteren, stalenmap,compositie

Ik had zoveel stofjes op kleur in zakken liggen die ik in  bruine kartonnen dozen wilde opruimen,  maar ik had niks meer op voorraad dus gisteren op pad naar de Ikea snel de dozen gepakt want het was toch druk, kwam vast door het erg koude weer. Die dozen vind ik ideaal oke je kunt er niet doorheen kijken maar er wel voorop schrijven wat erin zit en ze laten geen licht door en kosten maar 0,99 cent. Vandaag maar aan de slag, dan is het soms eerst of er een bom ontploft is maar daarna heb je een heerlijk voldaan gevoel en krijg ik weer orde en rust in mijn hoofd om andere dingen te kunnen doen. En wat is het dan heerlijk om al die mooie verf staalkaarten die Nienke vrijdag had meegenomen  in een map te stoppen en ze een voor een door je handen te laten glijden en wat zijn ze mooiiii. De twee zwart wit composities zijn na een huiswerk opdracht van de OWNA groep.Posted by Picasa

11 opmerkingen:

mia zei

Wat een heerlijke ruimte, ja wat zouden we zonder Ikea moeten.

christina zei

jouw opruimactie is zeker geslaagd. En die dozen ken ik niet. Goede tip

Nienke zei

Je bent weer helemaal klaar voor een nieuw project. Prachtige miniatuurtjes!

Beth zei

Although my place usually looks like a bomb went off, I always clean and organize before starting something new. What a great feeling. I wish there was an IKEA near me. I used to have to drive 8 hours but now just 4 hours to South of Boston. I really like you black and white pieces.

Knutselpret zei

o wat heerlijk als je alles weer op zijn plek hebt. Op zijn tijd moet dat gebeuren en geeft je een heerlijk voldaan gevoel.
Op naar een volgend projekt , Ik ben benieuwd wat je ons weer allemaal laat zien.
Groetjes Albèrtje

Hannie de Beer zei

Geeft een heerlijk gevoel,als alles is gesorteerd,in die practische dozen!
En wat een prachtige miniaturen!

janneke zei

Wat een goed idee, zo'n opruim aktie! Handen laten wapperen en hoofd leeg maken. Had ik ook moeten doen na vrijdag!

Liesbeth Wessels zei

opruimen is heerlijk omdat er dan weer zo veel ruimte ontstaat voor nieuwe ideeen. Wat een prachtige zwart-wit composities heb je gemaakt. groeten van liesbeth

Janny de Roo zei

zo jij weet weer wat je in huis hebt, want ook dat is een voordeel bij het opruimen. Verloren gewaande stofjes of dingetjes komen weer te voorschijn. Als ik naar je foto's kijk, valt het mij op dat je alu folie heb bevestigd....tegen een muur omdat het zo koud aanvoelt...?
Ik heb nl. ook een hele koude buitenmuur voor mijn voeten...Is dat een goeie oplossing Suus...?

Dea zei

Wat ziet dat er weer heerlijk opgeruimd uit. Leuke miniatuurtjes!

Leny Huneman zei

Lekker werkbaar weer.
Twee dotjes, die kleine Zwart/Witte.