maandag 23 januari 2012

verflappen

Nadat ik de foto`s van Nienke had gezien met de mooie bruinen heb ik de verf ook maar weer eens uit de kast gehaald en geprobeerd na te verven. Ik ben met een project bezig waar ik een bruine stof in wil gebruiken. Dus Nienke ik dank je hartelijk voor je verf experimenten. Maar hoe ik nu aan die rose en die paarse kom is mij ook een raadsel, misschien toch een kleur vergeten bij te voegen. Maar er zitten een paar hele mooie bruinen bij. Het zijn allemaal fat quaters, en ik heb maar 50 ml soda,zout erbij gedaan. Alleen de eerste zit 100 ml soda,zout bij. Mmm misschien is dat het wel.

Posted by Picasa

dinsdag 10 januari 2012

met kantje

Opnieuw de foto spakenburgs goed maar dan nu met kantje, waar Hannie mij al op attendeerde. Ik had er zelf ook wel aan gedacht maar het leuk me een beetje tuttig. Het kantje heb ik onlangs in het kantmuseum gekocht en het voegt echt wel wat meer toe aan het geheel.
Posted by Picasa

maandag 9 januari 2012

spakenburgs goed

Afgelopen week zijn we met Marijke Nienke en Henny een dagje bij Wil geweest, met de bedoeling om een portret te maken van spakenburgse stofjes waar Wil erg veel van heeft. Nu vond ik het wel leuk om iets anders te maken met de stofjes en dat is een wille(keurige) compositie geworden. Ik heb nog even gedacht om er tule en organza overheen te doen maar ik vind dat de stofjes geen eer aan doen. Wil heeft ook een erg leuke blog in het dialect met dingen van Spakenburg.
Posted by Picasa