dinsdag 13 november 2012

dagje experimenteren

Afgelopen vrijdag hebben we een gezellig dagje geëxperimenteerd bij  Nienke en stof geverfd voor de stalenkaart. Samen met Hannie,  Liesbeth en Annemiek hebben we een heerlijk dagje doorgebracht. Hannie heeft de spits afgebeten met een 10 minuten durende workshop over papier reliëf die ze ook gaf in Sappemeer waar de tentoonstelling van de Uitdaging groep op dit moment nog is te zien tot 15 December.
Daarna zijn we aan de slag gegaan met paperlamination op de blog van Nienke kun je zien hoe we bezig zijn geweest met de verschillende mediums die we daarvoor hebben gebruikt.
De middag hebben we stof geverfd voor de stalenkaart.
De bovenste foto is voor de kleurenkaart, erg mooie kleuren vind ik zelf, alleen op de foto kun je soms niet zo goed het onderscheid in de kleuren zien maar wel in het echt, en nu nog alles inplakken, dat is wel even een klus maar als ik nu elke dag 1 rij in plak dan ben ik met 5 dagen klaar had ik bedacht.  De volgende dag heb ik nog bruinen geverfd met verf van Mijn Eigen. De donkerste is 200% dan 100%. 75%. 50%. 25%. 12%. en 6%. 

Gisteren kreeg ik nog een verassing met de post van Hannie een prachtige breakdownlap omdat ik haar had opgehaald van het station en voor de gezelligheid. Ik denk dat ik daar een mooie mapomslag van ga maken.
Posted by Picasa

6 opmerkingen:

Hannie zei

Een prachtige serie Suze!
Ook de bruinen zijn goed gelukt fijn om erbij te hebben voor verschillende doeleinden!

marjolijn zei

Wat een heerlijk dagje hebben jullie gehad. Ik ben helemaal jaloers dat ik er niet bij was (LOL). En daarna nog lekker verder geverfd. Bruinen zijn altijd fijn om erbij te hebben! Mooie lap van Hannie ook.

Chriss-Cross zei

Wat een leuke dag. Paperlamination staat ook nog op mijn lijstje. En een mooie lap van Hannie!

Beth zei

That is a group I would have really enjoyed being with!

Christina zei

Wat gezellig om zo met elkaar te experimenteren en ook nog van elkaar te leren. Wat een leuke manier van werken is dat he, ik bedoel die van hannie. Zag het in Sappemeer

Nienke zei

Mooie tinten geverfd Suze!! En die Hannie toch weer ;-), ik krijg gelijk zin om ook te gaan breakdown printen...