vrijdag 13 juli 2012

Workshop dagje

Vandaag zijn Nienke en ik een dag bij Hannie. geweest om te workshoppen.
Hannie had laatst mijn gemodder op mijn blog met marmeren gezien en vond het erg leuk als we een keer bij haar kwamen marmeren, en dan ook papier te gaan scheppen.

Voordat we begonnen kregen we allebei een boekje met een prachtig boekje waar Hannie wat uitleg in had gedaan. Na de koffie zijn we papier gaan scheppen en na een heerlijke lunch hebben we verschillende stoffen gemarmerd.


Erg leuk om tussen twee laagjes papier wat vezels of draadjes te leggen, of er wat lontwol op te leggen wat extra water en er voorzichtig de wol proberen in te wrijven. Het ligt nu nog te drogen ik ben dan ook erg benieuwd als het droog is.
Na de lunch dus het marmeren, en wat geeft dat toch weer een mooie lapjes, en wat ook zo leuk is om stofjes met een mooie glimmer erin te gebruiken. Na deze prachtige en zeer geslaagde dag en een mooie bos Annabelle uit de tuin van Hannie zijn we weer huiswaarts gekeerd.

7 opmerkingen:

Nienke zei

Het was een heerlijke inspirerende dag! Ook ik ben blij dat ik nu eindelijk een goede marmerverf heb gevonden/geprobeerd dankzij Hannie, later zal ik nog wel verslag doen!

Hannie zei

Dank je Suze voor je leuke bericht en lovende woorden. Het was wederzijds. Ook ik heb erg genoten van jullie enthousiasme en ook weer ideetjes opgedaan. Jullie hebben me ook goed verwend!
Was de terugreis goed verlopen?
Groetjes Hannie

Beth zei

Looks like you three had a marvelous day making paper and marbling! What fun!

marjolijn zei

Oh wat een heerlijk gezellig en inspirerende dag zal dat zijn geweest!

Christina zei

Hannie heeft ook zoveel kennis in huis, kan me voorstellen dat jullie hebben genoten.

joke zei

Wat een leuke resultaten! Na mijn vakantie ga ik me daar toch ook eens in verdiepen.

miekequilt zei

Leuk, zo'n dagje uit!