maandag 4 juni 2012

eerste atelierdagenZo mijn eerste atelierdagen zitten erop, het was fantastisch, geweldige mensen over de vloer gehad, oa Nienke en Hannie ( had 2 uur in de file gestaan wegens een zeilboot die van de trailer was gegleden) en Aart ( opgehaald op het station met regen )zijn ook nog langs geweest wat ik ook heel bijzonder en erg leuk vond. Vrijdag en zaterdag waren mooie dagen heerlijk buiten mijn werk op kunnen hangen en lekker in de tuin gedemonstreerd. Zondag was helaas een koude ( 11 gr) en regenachtige dag en dat in Juni. Maar ik heb toch ook zondag nog veel aanloop gehad en binnen had ik lekker de kachel aan en de koffie stond klaar. Nu heb ik gelukkig van Nienke wat fotos gekregen want daar kwam ik zelf niet aan toe. Zaterdag kwam ook de plaatselijke kabelkrant op bezoek en werd er een interview afgenomen. De link daarvan kan ik pas plaatsen als het op de site staat. Dus word vervolgd.

8 opmerkingen:

marjolijn zei

Dat ziet er geweldig uit. Helaas kon ik niet komen.
gr. Marjolijn

Hannie zei

Je had het uitstekend voor elkaar! We hebben genoten van je werk en presentatie ,ook in de kunstkelder. Nog bij enkele andere textielkunstenaars een bezoekje gebracht. Het was de de file meer dan waard!

miekequilt zei

Achteraf denk ik vaak: ik had ook even moeten gaan kijken. Maar deze keer kon ik echt niet. En weer dat spijt gevoel, volgende keer kom ik zeker!!

Liesbeth Wessels zei

Leuk dat het zo'n succes voor je was. Gelukkig was het maar 1 dag slecht weer. groeten van liesbeth

Aart zei

Het was een mooie atelierroute, voor mij spoorzoeken, op jouw fiets met een kaart in mijn hand en mijn leesbril goed op mijn neus geklemd. Maar ik heb genoten zondag en heb het ondanks de 11 graden niet koud gehad.
Je had mooi werk hangen en nu eens niet op de foto.
http://quiltaart.blogspot.com

Christina zei

super zeg. Het is toch prachtig wanneer je zoveel enthousiaste bezoekers krijgt.

Will Duijst zei

Wat fijn dat er zoveel belangstelling was,het zag er allemaal ook zo mooi verzorgd uit!
Het was de moeite meer dan waard.

Beth zei

A few people mentioned what it was at your open studio. What a glorious day too!. I hope it was very successful.