dinsdag 1 mei 2012

sneeuwlap

Deze lap had ik in de sneeuw tijd geverfd, nu heb ik `m eerst doorgestikt nog wat wol gepuncd en draden erop gestikt. Ik vond het zonde om de lap in stukjes te knippen zodat ik na het artikel van Hilde van Schaardenburg in de quilt en zo het op deze manier heb gedaan. Vooral leuk om tijdens de atelier route in mijn atelier te tonen, en bij mooi weer hangt hij buiten op een mooi plekje.

10 opmerkingen:

Corinne zei

Hoi Suze, ik heb net je werk bewonderd. Echt goed gelukt, heel mooi geworden.

Hannie zei

Prachtig Suze! Dat heb je erg mooi verwerkt. Hoe groot is de lijst? Ik zag ze bij dat grote warenhuis nu in een groter formaat.50x 50 cm.

Suus zei

Inderdaad Hannie, bij dat grote blauw met gele warenhuis in de maat 50x50.

Janny de Roo zei

prachtige combinatie van kleuren en materialen...!

Nienke zei

Oh wat mooi is dat geworden!

Christina zei

schitterende kleuren. Deze mag zeker gezien worden.

Aart zei

Soms heb ik er geen moeite mee om in een geverfde lap te snijden, maar soms moet je het gewoon gebruiken zoals het is. Mooi werkstuk geworden, hopelijk heb je mooi weer tijdens de atelier route en kan het een blikvanger in de tuin zijn.
http://quiltaart.blogspot.com

Liesbeth Wessels zei

Prachtige manier om een lap zo te verwerken. De kleurencombinatie is heel helder. Een eye-catcher. groeten van liesbeth

nadia zei

Prachtig Suus, de draden die je er in verwerkt hebt geven het iets "levendigs". Een prima pronkstuk voor de atelierroute, succes! Groetjes, Nadia

Marloes zei

een goed idee, sommige lappen hebben inderdaad mooie vormen gekregen, en dat blijft zo goed te zien. Er is ook een boek wat een aanrader is op dit vlak: From print to stitch van Janet Edmonds