zondag 29 april 2012

Bruiloft

Al een tijd hebben jullie niks nieuws op mijn blog gezien, maar ik heb niet stil gezeten hoor. Ik heb inmiddels een werkstuk af en ik had `m ook ingezonden voor de art quilt tt van het quiltersgilde, jammer maar hij ging niet door, ik had hem toen ook nog niet af en dat is toch jammer maar het ging me deze keer niet lukken, ik had even andere prioriteiten in gezinsverband die ik even belangrijker vond.
Eerst ging onze jongste dochter weer de deur uit en moest er het nodige geklust worden, daarna ging onze oudste dochter trouwen, dus jullie begrijpen dat zijn belangrijke gebeurtenissen waar je best druk mee kunt zijn. Dat werd een avondje balonnen blazen, een krans volstoppen met bloemen, een ringen kussentje nog even maken en een grote tule strik op de auto. Het ringen kussentje heb ik gemaakt van de stof van haar jurk en de borduursels van mijn eigen trouwjurk. Het was een prachtige mooie en ontroerende dag. Nu weer volop aan het werk voor de atelier route die is op 1,2,en 3 Juni. Daarover komt er vast nog wel een blogje. En misschien dan ook een foto van mijn werkstuk.

10 opmerkingen:

marjolijn zei

Ja, dat zijn wel heel belangrijke zaken die je bezig houden. Gefeliciteerd met je dochter.
gr. Marjolijn

Ellen zei

Gefeliciteerd Suus!!Wat een schattig kussentje!
Gr Ellen

Janny de Roo zei

Ee mens kan niet alles. Gefeliciteerd met de trouwdag van je dochter, weer een mijlpaal....!

Hannie zei

Gefeliciteerd Suus! Er zijn soms dingen dingen die voorrang hebben,en zeker de bruiloft van je dochter!Maar we krijgen beslist nog van alles te zien van je?

Sonja Thalen zei

Gefeliciteerd Suus.

nadia zei

Heb je inderdaad gemist in blogland...Van harte gefeliciteerd met het huwelijk van je dochter! Succes met de atelier route, groetjes Nadia

Christina zei

Gekijk heb je. Er is niets belangrijkers in je leven dan datgene waarvan je houdt.

Beth zei

Congratulations on your daughter's wedding. I wish them both all the happiness

Corinne zei

Je kinderen gaan gewoon voor, dat is bij mij ook zo. Hartelijk gefeliciteerd met het trouwen van je dochter.

Aart zei

Gefeliciteerd Suze met het huwelijk van je dochter en schoonzoon!
Ik was even een paar dagen weg en moet weer wennen.
http://quiltaart.blogspot.com