zondag 28 augustus 2011

vervolg atelier

Even een vervolg over de werkzaamheden voor mijn atelier. Het kozijn en de openslaande deuren zitten erin. Ons hortensia boompje staat weer in bloei en wat is dat vanaf ons terras bij het huis een mooi gezicht met op de achtergrond de witte deuren.

Posted by Picasa

maandag 22 augustus 2011

Monoprint

Vandaag heb ik wat lapjes bewerkt met monoprint, de foto heb ik ook als kop foto gebruikt, weer even wat anders.
Erg leuk om te doen, in plaats van alleen witte ondergrond heb ik nu ook commerciĆ«le stofjes geverfd, geeft toch ook een mooi effect.

zondag 14 augustus 2011

Atelier underconstruction

Het is zover keuken eruit keuken erin. Ik zal het even uitleggen. Ik heb tot nu toe altijd een naaikamer gehad in een van de slaapkamers toen een van de dochters het huis uit ging. Maar nu krijgen we in September een nieuwe keuken, en ja, ik wil mijn verf lappen niet spoelen in de nieuwe keuken. Ik vind het eigenlijk ook erg leuk om onze oude keuken weer te hergebruiken. Nu hebben we achter de garage een kantoor, en nu is mijn man zo vreselijk lief om zijn kantoor af te staan, om daar een atelier te maken, er komen waar nu nog het raam zit, openslaande deuren zodat ik zo op het terras met de naaimachine kan zitten, of lekker kan kliederen met zeefdrukken.  Ik zie mezelf daar al helemaal zitten. Maar er moet nog wel het een en ander gebeuren. Word dus vervolgd.


Posted by Picasa

woensdag 10 augustus 2011

fractal

Voor de artfor12 groep was deze keer het thema fractals. Na wat gezoek op het internet wat nu fractals zijn, kwam ik uit op fractals die ook in de natuur voor komen, zoals bladeren maar ook schelpen.












Naar aanleiding daarvan heb ik deze gemaakt. Een erg leuk thema met veel mogelijkheden. Ik ben met nog een fractal bezig maar dan weer anders. Word vervolgd.