zondag 17 april 2011

Workshop stofverven

Allereerst wil ik iedereen even bedanken voor de felicitaties op mijn vorige bericht, geselecteerde quilt.

Afgelopen vijdag had ik een erg leuke workshop stofverfen bij Marjon Hoftijzer-Boer zaterdag heb ik alles gespoeld en aan de lijn gehangen, het zonnetje was matig maar aan de waslijn scheen hij des te meer. Een prachtig en vrolijk kleuren spektakel. Het zijn erg veel foto`s om ze hier rechtstreeks op mijn blog te zetten, maar als je op de link klikt dan komen ze in beeld.
Posted by Picasa

woensdag 6 april 2011

quilt geselecteerd

Een brief op de deurmat van het quiltersgilde, oh ik durf `m bijna niet open te maken wat spannend, maar ja je kunt er toch niets meer aan veranderen. Dus maar snel die envelop open.
Er waren 30 quilts aangemeld voor de ATT en er zijn 15 geselecteerd, waaronder ook die van mij voor het Thema Klimaat. Ik heb natuurlijk wel even gejuigd hè dat snappen jullie wel. En nee ik plaats geen foto ook niet een klein deeltje ervan, jullie zien `m wel op de TT.

zaterdag 2 april 2011

fiberkaart Maart

Voor de maand Maart had ik me ingeschreven voor het thema recycling. Ik heb een ondergrond gebruikt die ik nog over had van ander project, maar wat ik zo leuk vind er zitten ook theezakjes op. De rode blokjes zijn gebruikte theezakjes ( die ik spaar) ik heb ze gekleurd met transferverf en mee gestikt. Als Ans dit leest dan moet ze  vast lachen dat zijn dus de theezakjes, die we hebben veroverd bij de Design dagen in Eindhoven na onze kopjes  thee dan hè. Ik vond het zulke mooie theezakjes en omdat ik bijna alles kan gebruiken hebben we deze na de thee maar in een plastic zakje gestopt. Thuis natuurlijk de thee eruit, en gespoeld, hoezo recycling? De bamboe vind ik gewoon een erg mooi patroon, ( zelf getekend) en gestikt.