woensdag 19 oktober 2011

Atelier

Zoals ik al in een vorig bericht schreef is mijn atelier nu helemaal klaar en zo goed als ingericht. Vandaag is de loodgieter geweest want er moet nog verwarming in komen, ik heb nu een elektrisch plaatje maar die kosten nogal wat stroom.  Lastig hoor om alles weer een plekje te geven en een goede indeling te maken. Ik heb de tijdschriften bakken al wel drie keer op een andere plek gehad, maar ik denk dat zoals ze nu staan het wel goed is. Bij de kringloop winkel hebben we een mooie glazen tafel gekocht nu nog op zoek naar vier stoelen. Als ik onder de tafel een lamp zet dan heb ik zelfs een  lichtbak, wat een luxe is dat.  
Afgelopen dagen heb ik al weer lekker kunnen naaien, heerlijk was dat, de mapomslag is nu ook klaar en het portret ben ik ook mee bezig.

Posted by Picasa

13 opmerkingen:

Hannie zei

Echt super Suze! Wat een luxe om in zo'n geweldig atelier te kunnen werken. Zelfs de naaimachine is verzonken,heel gemakkelijk. Alles bij de hand,aanrecht water,enz. Je hebt meteen maar je deze mooie map afgemaakt.
Heel veel werkgenot in je prachtig atelier!

Janny de Roo zei

Wat een luxe zeg...en dan die tafel waar je even een lamp onder kunt zetten.....!Veel plezier van je nieuwe atelier !

joke zei

Dat is een prachtig atelier geworden! Veel werkplezier.
Groet,
Joke

Chriss-Cross zei

Wat een schitterend atelier! En zo netjes opgeruimd. Je portret ligt er wel een beetje zielig bij. Maar binnenkort zal ze stralen...

Liesbeth Wessels zei

Prachtig Suus, daar kun je trots op zijn. Een heerlijke lichte plek om te werken. Veel succes met en in dit nieuwe atelier, groeten van liesbeth

Sonja Thalen zei

Wat fijn dat je nu een eigen atelier hebt, en zo groot.Hier zul je voortaan heel wat fijne uurtjes door maken.

Beth from Maine zei

Suus - Best of success and good health in your new studio. It is wonderful

Ineke zei

Ziet er heel professioneel uit. En (nog) zo netjes.

Marrie-jette zei

Schiterende ruimte om in te werken!Ik ben benieuwd wat je daat allemaal weer tevoorschijn gaatkomen van jou hand.Is je kopschilderij al af?

Christina Fokkema zei

Wat een heerlijke ruimte heb je nu. Ben benieuwd hoelang het zo netjes blijft.

Corinne zei

Wat een fijn atelier is het geworden, de ruimte en al je spullen binnen handbereik. Water voor het spoelen bij de hand is helemaal geweldig. Heel veel plezier.

Anja zei

Heerlijk zeg, zo'n eigen plek. Wat zal je daar heerlijk kunnen werken!
geniet ervan!
Groetjes Anja.

Nienke zei

Oh wat een mooi atelier is dat geworden! Heel veel mooie uren daar gewenst!