maandag 4 juli 2011

VakantieHet is alweer een tijdje stil op mijn blog geweest dus eerst maar even een berichtje maken en de andere blogs  bij gelezen.Wij waren de afgelopen twee weken in Toscane. Een erg mooi land met lekker eten en vriendelijke mensen. Het weer was prachtig elke dag zo rond de 30 graden. Elke ochtend op ons balkon hoorden we een koekoek en elke avond een uil. Geweldig toch.
In Sienna een prachtige kathedraal gezien, zowel van binnen als van buiten, alleen jammer dat we binnen niet mochten flitsen.
Lekker veel gelezen en ik heb de rag quilt voor onze jongste dochter afgemaakt, op het inknippen na dan want daar vond ik het toch wel erg warm voor.
De foto`s van Sienna en Toscane. De eerste is een van de vele mooie tegelvloeren in de kathedraal, de tweede is de kathedraal in Sienna en de derde was ons uitzicht vanaf het balkon. Om nog even na te genieten.

5 opmerkingen:

marja zei

Mooie foto's! Schitterend land vonden wij ook.Fijn dat je een goede vakantie had.Marja

Hannie zei

Een prachtig land Italië, en vooral Toscane! Fijn dat je zo hebt genoeten Veel moois gezien natuurlijk,en veel inspiratie opgedaan?

Christina Fokkema zei

Ik herken de kerk direct. Dat is wel een van de mooiste kerken die ik in italie heb gezien. Wij, als quilters kunnen ons hart echt ophalen in zo'n kerk met het vergapen aan al die prachtige patronen.
Met zo'n uitzicht wil je iedere morgen graag wakker worden toch?!

Beth from Maine zei

It is good to hear from you again. You blog HAS been quiet. Your vacation looks wonderful and sunny. Hope you are recharging your batteries.

Aart zei

Toscane is erg mooi en Sienna ook, een aantal jaren geleden was ik hier ook, ook in deze kerk! Ik hoop dat je genoeg inspiratie hebt kunnen opdoen en je batterij hebt kunnen opladen.
http://quiltaart.blogspot.com