vrijdag 25 maart 2011

Miniquilts

Deze twee mini quilts hangen als het goed is in Meppel. De bovenste is een compositie opdracht voor de opwegnaarart groep. De inspiratie zijn de rotsen en de natuur van Italie. Hij heet dan ook zonnig Italie.

De tweede is een herinneringsquiltje voor mijn man, waar een verhaal aan zit.
Posted by Picasa

8 opmerkingen:

mia de vos-weber zei

Hoi Suus, ik was aan het eind van de ochtend in Meppel en ik heb je quiltjes bewonderd. Vooral de quilt voor Cor vond ik bijzonder mooi.
gr.mia

Christina Fokkema zei

Die bovenste heb ik vandaag echt gezien want hij hangt onder mijn miniquiltje. Leuk om ze allemaal in het echt te zien. Ik heb em op de foto gezet, maar ik weet nog niet wanneer ik het blog.

Hannie zei

Ik heb ze gezien Suze! De eerste trok me aan door de sfeer en verwerking. Toen zag ik pas jouw naam erbij!
De andere voor je Vader herkende ik meteen, van de Workshop in Essen. Toen nog niet helemaal af,maar nu wel.Prachtig werk allebei!

marjolijn zei

Ja hoor Suus, ze hangen er allebei. Vooral die herinneringsquilt zag ik direct. Mooi verwerkt. De vakantie herinnering is ook heel mooi. Deze quiltjes vielen me echt op.

Nienke zei

Knap hoe je met beide quilts de toon hebt weten te treffen die je zocht, en toch zo verschillend in uitvoering. En beide mooi!

Liesbeth Wessels zei

Geweldig dat je er met 2 quilts hangt! Twee heel verschillende en ga je er zelf ook nog kijken ?
Je gisteren dus even ontmoet in Deventer en in het echt ben je sprankelender ! groeten van liesbeth

Janny zei

wow, ik heb ze beiden gezien, maar me niet gerealiseerd dat ze van jou afkomstig zijn....Soms hingen de namen wat te hoog voor mijn variofocus glazen..hihi....De laatste heb ik heel nadrukkelijk bekeken, ook omdat ik de varens(bladeren) wat nader wilde bekijken. Die heb je er volgens mij opgedrukt he...?

Corinne zei

Suze, wat ziet dat er goed uit!!! Heel mooi geworden.