maandag 7 februari 2011

vrijkaartjes

Van de week belde Lia mij op van stoftotverven of ik twee vrijkaartjes wilde voor de Patchwork en quiltdagen in Vijfhuizen. Nu daar zeg ik geen nee tegen. En ja waarom ik ze nu kreeg was voor mij ook een vraag. Maar het bleek dat ze op de hoogte was van het feit dat ik de wollenstof die ik bij haar had gekocht, gewassen had en heel stom, en waar ik dan ook absoluut niet over na heb gedacht,  ik heb `m niet eerst uit elkaar gehaald maar opgevouwen in de trommel gedaan en de wasmaschine op een wolwas programma aangezet. Eruit gehaald en tot mijn schrik was de wol dus gaan vervilten in de wasmachine. Ik kan de wol nog wel gebruiken voor kleine projecten maar niet waarvoor ik het bedoeld had. Dus dat was wel een beetje balen. Maar goed van fouten leer je het meest.
Misschien zie ik zondag nog bekenden of medebloggers op de Patchwork en quiltdagen.

5 opmerkingen:

Hannie zei

Hoi Suze.
Ook ik kreeg een tel. van Lia en twee vrijkaartjes voor de tt. Ik had een bestelling doorgegeven die ze voor me meebrengt Zondag.
Wie weet zien we elkaar dan?

christina zei

Wat zul jij gebaalt hebben toen je dat zag. Maar geweldig dat je nu die kaarten hebt gekregen.

Aart zei

Van je fouten leer je, dit doe je nooit meer! Ik heb ook een vrijkaart gekregen van Lia, ik denk er over om zaterdag te gaan. Veel plezier zondag!
http://quiltaart.blogspot.com

Liesbeth Wessels zei

Misschien een hele domme vraag: was dat niet gebeurt als je de wol uit elkaar gehaald had of had je het heel anders moeten wassen ? groet liesbeth

Sonja zei

Dank je voor je reactie. Zondag ben ik aanwezig dan zit ik in het aanwezigheidsteam.Zie je dan. Groetjes Sonja