maandag 28 februari 2011

Handwerkbeurs

Gisteren naar de handwerkbeurs in Zwolle geweest, en ik ben bang dat ik weer schandalig veel heb ingeslagen, maar ja allemaal wel erg goed te gebruiken. Het was weer gezellig druk en een grote diversiteit op handwerk gebied. Ik heb ook Christina, en Marjolijn, ontmoet. Ze herkenden mij gelukkig, want ik vind dat altijd moeilijk als je alleen een foto gezien hebt. En vooral als het dan ook nog druk is.

Ook het kantklossen vind ik altijd zo mooi, en ziet er voor mij erg ingewikkeld uit.
Bij mijn-eigen heb ik angelina en de gekleurde lutradur gekocht. Print verf bij stofttotverven, verder nog mooie garens, een bus spuitlijm, wolletjes, hankies en fiberfill.  Dus voorlopig moet ik hier even mee vooruit, en een mooi lapje met een grafisch printje, ik kon `m niet laten liggen voor 5 euro de meter, hij ligt onderop.

7 opmerkingen:

Christina Fokkema zei

haha, dus als ik vanavond mijn blog ga plaatsen met een foto hoef ik mij in ieder geval niet te schamen.

Je hebt trouwens groot gelijk met die foto's hoor. Als Marjolijn het niet had gezegd had ik jou zeker niet herkend

Aart zei

Veel plezier met alles wat je gekocht hebt. Ik wacht een volgende beurs wel weer af.
http://quiltaart.blogspot.com

Janny zei

Waarom hebben wij elkaar niet herkend....? Ik was er ook....! Ik heb een nieuwe hobby naar aanleiding van de beurs, kijk maar eens op mijn blog....! Verder heb ik niet zoveel ingeslagen als jij hoor...Ik was nl afgelopen week ook al in de Naaidoos in Nw-Buinen geweest voor stofjes....Woensdag ga ik naar de Stoffenspektakel, ook in Zwolle, ben je daar toevallig ook ? groetjes, Janny

marjolijn zei

Ja leuk elkaar even te zien, en ik ben blij dat ik nu een blik in de tassen kan werpen. Mooie aanknopen hoor. En ach, voorlopig hoef je je niet te vervelen.

Liesbeth Wessels zei

Hoi Suus, helaas heb ik je niet gezien. Ik wist datn Marjolijn erwas, maar die heb ik ook niet gezien. Te gefocust op wat er te koop was.
Ik heb ook veel bij mijn-eigen en STV gekocht.
groeten van liesbeth

Nienke zei

Wat een mooi kleurpalet bij elkaar! Veel plezier van je aankopen!

Hannie zei

Wat een fijne kleurige aankopen! Heel bruikbaar,om van te watertanden!Die hankies zijn zo mooi!!!