woensdag 26 januari 2011

Art quilt af

Afgelopen weken heb ik vreselijk veel zitten naaien om mijn Art quilt nog op tijd af te krijgen, vandaar dat jullie een tijdje niets gelezen hebben. Ik heb zelfs niet op zondag uitgeslapen. Maar als het goed is dan kan ik morgen bij de Hema de foto`s ophalen en opsturen. En ja een foto van de quilt kan ik hier dan ook niet plaatsen, maar misschien word hij geselecteerd en dan kunnen jullie de quilt in Leiden zien. Zou wel erg leuk zijn.
Ik loop nu een beetje achter met de maand quilt voor de fibermail groep, ik hoop dat nog in te kunnen halen. En dan heb ik  nog de "samen op weg naar art" groep, waar ik ook nog  huiswerk voor heb liggen. Dus ik ben nog wel even lekker bezig. Deze foto is een oudje. ik heb wol gepuncd daarover heen organza, gestikt, en met de heatgun weg gebrand.
Links heb ik fusible film gestikt en ook wat weg gebrand.

6 opmerkingen:

Janny zei

Ziet er leuk uit, is het een kaart of is het groter ?
groetjes, Janny

nadia zei

Ben heel benieuwd naar je artquilt en ik hoop 'm dan ook in het echt te kunnen gaan bewonderen!
Succes met het "inhalen" van je diverse projecten

Liesbeth Wessels zei

Je maakt ons wel nieuwsgierig. Je hebt een quilt gemaakt voor de tentoonstelling van het Gilde in september ? Ik ben heel benieuwd. hoop dat ie er komt te hangen. Heb je inderdaad gemist. groeten liesbeth

Hannie zei

Spannend Suus! Ik las dat er 20 artquilts kunnen hangen,dus een hele eer als je er bij bent! Je werk op deze foto is ook heel apart. Heb je ook all eens geexposeerd? Heel mooie toegepaste technieken.
En succes met je andere werkstukken!

christina zei

Het lijkt me frustrerend om tegen de tijd te moeten werken. Maar super dat je em nog op tijd hebt afgekregen. EN inderdaad, nu maar hopen dat ie geselecteerd wordt. GElujkkig kun jij zondag weer lekker uitslapen.

Quilt Idea zei

Dat 'oudje' is anders ook een mooitje, Suus!
Je maakt me heel nieuwsgierig naar je inzending. Ik hoop dat je erdoor komt!