zondag 10 oktober 2010

Workshop thermofaxscreen

Gisteren had ik een workshop bij zijdelings "Creative ways with the thermofaxscreens". Een leuke workshop gegeven door Cherilyn Martin. We hebben gewerkt met een roestpoeder,zowel op papier als op stof, een discharge, puffpaint en textielverf met embossingpoeder dat geeft ook een mooi effect, je kunt het alleen daarna niet meer strijken omdat de embossing dan versmelt.
De bovenste foto is roestpoeder op papier, de middelste is met verf en embossing en puffpaint, en de laatste is eerst met discharge, daarna met  puffpaint en foil-on. En natuurlijk een heerlijke lunch en als afsluiting thee of koffie met wat lekkers. Dus een leuke en leerzame dag.Posted by Picasa

8 opmerkingen:

Nienke zei

Dat ziet er heel spannend uit Suus, heerlijk dat je je even een dag kon ontspannen met deze mooie technieken!

Janny zei

Ziet er interessant uit ! Even weer geheel iets anders.
groetjes, Janny

Hannie zei

Ja dat was een een fijne dag met leuke experimenten! Je hebt een mooie screen gemaakt en ook de afdrukken zijn prachtig! Ik was er Vrijdag,en heb ook weer wat meer geleerd bij het werken met screens. Al had ik er al best veel ervaring mee .Dit was toch weer nieuw voor me,waar ik vandaag al mee heb geëxperimenteerd!

Tonny zei

Je kunt nooit genoeg workshops volgen. Elke keer leer je er weer iets nieuws bij. Ik vind ook de workshops van Cherilyn altijd erg inspirerend. Ze leert je zoveel nieuwe dingen dat je thuis onmiddellijk aan de slag wilt. Ik vind je resultaten heel erg mooi, Suze. Zo jammer dat je niet naar de Fibermaildag kunt komen. Ik had ze heel graag in het echt gezien.

nadia zei

Hoi Suus, mooie dingen heb je gemaakt! Vooral die onderste is zo....mysterieus...mooi! Het is altijd goed toefen bij Zijdelings, zelf overweeg ik om de 2-daagse workshop van Cas Holmes te gaan doen in januari... Groetjes, Nadia

christina zei

Wat heb jij een prachtige dingen gemaakt tijdens deze workshop!!!!!

Corinne zei

Wat een prachtige werkjes heb je gecreeerd. Leuke workshop.

Sandra zei

Mooie lapjes geworden. Leuk om te doen he.