donderdag 28 oktober 2010

Jubileum

Vandaag werd ik op mijn werk zeer verrast door mijn collega`s met slingers en een boa die ik de hele dag heb gedragen. Ik ben namelijk aanstaande zondag 10 jaar in dienst bij Hier Shops en ja dat word gevierd met een prachtig boeket en kado bonnen. s`Morgens koffie gedronken met de collega`s en een collega vanuit het hoofdkantoor. Gezellige boel natuurlijk dat snappen jullie wel, en nu op naar de volgende 10 jaar. En volgens Ton hoor ik nu bij de 10 plussers.
Posted by Picasa

7 opmerkingen:

Hannie zei

Alvast mijn felicitaties Suze!
Lijkt me een leuke job die je hebt? Jammer dat de winkels niet hier in de buurt zijn! Maar wie weet kom ik nog eens bij binnen.

Nienke zei

Zonder dat ik Suus kende, kwam ik er een paar jaar geleden vaak omdat mijn kinderen dol waren op de kleding daar, en ik de winkel waar Suus werkte zoveel gezelliger en leuker vond dan de lokale vestiging. Is dat geen humor? Geen wonder dat ze je goed in de bloemen zetten, geheel verdiend!

Liesbeth Wessels zei

Gefeliciteerd Suus, dat is leuk zo onverwachts verrast te worden! Ik zeg altijd: "met bloemen kunnen ze me omkopen" Niet dat ze jou willen omkopen, maar ik ben gewoon gek op bloemen. Ken de winkel niet, maar ik zal eens rondkijken als ik in de buurt ben. groet liesbeth

Anoniem zei

Suus van harte gefeliciteer!Altijd leuk als ze je waarderen toch?
Fijne weekende.
Marrie-Jette.

Sonja zei

Gefeliciteerd Suus, je mag blij zijn dat je tegenwoordig nog een baan hebt. Zelf werk ik bijna 30 jaar bij hetzelfde bedrijf.

Janny zei

Van harte gefeliciteerd Suus...! Je wordt gewaardeerd, dat kun je zien...!
groetjes, Janny

christina zei

Gefeliciteerd suus. Dat betekent dus dat je vandaag 10 jaar in dienst bent. Het is fantastisch als zoiets gewwaardeerd wordt, want dat hoor je niet zoveel meer.