maandag 4 oktober 2010

Bedankt en klein werk

Ik wil iedereen heel hartelijk bedanken voor alle lieve berichtjes die ik kreeg naar aanleiding van mijn pap in het ziekenhuis. Het heeft me echt goed gedaan dat er zoveel mensen met je meeleven. Inmiddels gaat mijn vader weer wat vooruit. Ligt nog wel in het ziekenhuis maar zoals het er nu naar uit ziet dan komt hij deze week weer naar huis. Hij is nu van de infusen en van het nare zuurstof apparaat af. Ook maakt hij weer zo nu en dan wat grapjes dus dat is een goed teken. Maar hij heeft wel weer een paar stappen achteruit gedaan. Maar goed we weten allemaal dat zijn ziekte dat met zich mee brengt.


Een paar weken terug was ik begonnen met een agenda omslag voor mijn dochter, vanmiddag na het ziekenbezoek heb ik `m dan eindelijk afgemaakt. (Ik moest eigenlijk nog boven stofzuigen) Ze had een stofje uit de kast gekozen en wilde dat om de agenda, en er mochten niet te veel toeters en bellen op. Nu om toch nog wat leuks eraan toe te voegen en niet te veel, heb ik organza en tule in de vorm van het poppetje geknipt en gestikt met leuk garen.7 opmerkingen:

Corryna Janssen zei

Wat fijn dat het weer beter gaat met je vader. Het komt vaak voor dat mensen niet weer helemaal kunnen opklimmen, zeker als de jaren voorbij gaan. Nu zijn we allemaal dagjes mensen, dus we moeten genieten van het nu. Hopelijk klimt je vader nog wat verder op.

Met zo'n mooie vrolijke omslag kleur je de dag :-).

Hannie zei

Gelukkig gaat het weer wat beter met je vader.Het is zeker waar dat hij steeds wat inlevert met deze ziekte.
Maar fijn dat hij weer naar huis kan binnenkort.Dat is in ieder geval iets positiefs!

Leuk dat je toch nog even wat gezelligs hebt kunnen maken.Een grappige omslag is het geworden!

Nienke zei

Als er om je heen zulke ingrijpende dingen gebeuren, en dingen afgebroken worden in plaats van opgebouwd, is het goed voor een mens om met je handen zulke mooie dingen te creëren. Ik wens jou en je vader/familie alle sterkte.

Liesbeth Wessels zei

Fijn om te horen dat jouw vader weer wat stabieler is. En dan is een omslag maken toch leuker dat stofzuigen. Iets creëren. houd je haaks groeten liesbeth

Sonja zei

Gelukkig dat het weer wat beter met je vader gaat. En dat je weer aan creatieve dingen kunt gaan denken. Blijft altijd spannend.

aty zei

Fijn dat het weer wat beter gaat met je vader waardoor je ook weer an andere dingen kunt denken.
Groeten, Aty

Tonny zei

Goed te horen dat je Pap weer aan het opknappen is! Ik vind de agenda omslag erg leuk. Heel grappig en subtiel met die organza poppetjes er op. Dit is toch een van de leukste dingen, he? Iets maken voor iemand............
groetjes, Tonny