maandag 13 september 2010

Nieuwe Art groep

Afgelopen vrijdag had ik tijdens de TT een bijzondere ontmoeting met Elly. Elly en ik kennen elkaar alleen via de mail omdat we allebei in een nieuwe "op weg naar Art" groep komen onder begeleiding van Marjon en we elkaar hebben voorgesteld via de mail. Nu wil het toeval dat ik bij de stand van stoftotverven sta en mijn bestelling daar wil ophalen. Je weet hoe dat gaat hè, beppen met diegene die naast je staat, en toen mijn buurvrouw, mijn naam hoorde was ze zo verbaasd, omdat we dus al beppend naast elkaar stonden en we elkaar dus nu voor het eerst ontmoeten, nu grote hilariteit natuurlijk. En ja daar moest een foto van gemaakt worden, Sonja heeft de foto gemaakt van ons tween, en in oktober komen we voor het eerst bij elkaar. Onder begeleiding van Marjon Hoftijzer, zijn we in zeer goede handen kun je wel zeggen. Mocht je nog een cursus bij haar willen volgen, ze heeft nog plaats voor verschillende cursussen, waaronder Voorstudie is een begin voor het art quilten, deze heb ik zelf ook gevolgd, en dat is zeer leerzaam, echt een aanrader. Marjon is ook lid van de Texui groep, en had zelf ook een hele mooie quilt op de TT hangen met "de dode boom".

Posted by Picasa

6 opmerkingen:

Hannie zei

Wat leuk Suze,om elkaar op deze manier te ontmoeten! Veel succes met ( gevorderden) art-cursus!

nadia zei

Hoi Suus, ik kan me voorstellen dat die ontmoeting wat consternatie gaf!! Leuk dat je een "op weg naar art" groep hebt gevonden en met Marjon zit je natuurlijk supergoed!! Maar eh.....jij bent toch al een heel eind op weg met art, ik vind je inzending voor Deventer namelijk supermooi!! Succes met de groep en heel veel plezier! Nadia

christina zei

Dat is grappig zeg dat julie elkaar daar tegen kwamen.

Nienke zei

Wat een kleine wereld toch, ik kijk er naar uit om een tijdje met jullie op te trekken in de ´op weg naar art´ groep. Leuke naam misschien OWNA?

mia de vos-weber zei

Hallo Suus en Elly, leuk om een gezicht te zien bij een naam die je alleen via de mail kent.

Suus wat een prachtige quilt heb je gemaakt, jammer dat ik zelf niet naar Deventer kan maar een vriendin heeft foto's gemaakt en dat was smullen.

Sonja zei

Jullie staan er gekleurd op met z'n beiden.Heel veel succes met de nieuwe groep.