dinsdag 17 augustus 2010

Stempel

Vorige week was ik bij de Action en zag daar een mooi doosje met onderzetters, maar wat ik nog leuker vond is dat ik het kon gebruiken als stempel. Nu was vanmiddag Nienke bij me, wat erg gezellig was, en ze zei die moet je op je blog zetten, nu eerst maar even geprobeerd of het wel werkt. Ik heb een lapje erop gelegd en ben daar overheen gegaan met een paintstick. En het resultaat is goed vind ik en Nienke ook. Onderzetters kosten bijna 3 euro. Ze zijn wel allemaal hetzelfde, maar ze zijn voor vele doeleinden geschikt.


Posted by Picasa

9 opmerkingen:

Aart zei

Leuke onderzetters! Wat ook leuk werkt is een gewone betonnen vloer, ik heb pas een rubbing gemaakt met een putdeksel, in het midden was het van beton, nu ligt de lap opgevouwen over de rug van een stoel, ik kijk er steeds naar en vind het erg leuk, misschien een bericht voor morgen!
http://quiltaart.blogspot.com

Nienke zei

Leuke middag Suze, wat heerlijk om allerlei kennis uit te wisselen, en die groep komt er wel. Zijn er nog mensen op de N/W Veluwe die meer neigen naar art-quilten dan naar traditioneel en die het leuk vinden om gezamenlijk op te trekken? Dan even melden bij Suze of mij, kijken of we iets maandelijks kunnen regelen in het dorpshuis in Hierden bij Harderwijk.

Liesbeth Wessels zei

Bedankt voor de tip van de onderzetters. Action is een heerlijke winkel. Een tas vol kost bijna niets. Leuk idee om kennis en ervaringen uit te wisselen, jammer voor mij net te ver weg.Achterste stukje van de Achterhoek, groet liesbeth

Hannie de Beer zei

Dank je voor de tip! Ik zal ook eens bij Xenos gaan kijken,Wie weet wat ze daar hebben?

Hannie de Beer zei

Dank je voor de tip! Ik zal ook eens bij Xenos gaan kijken,Wie weet wat ze daar hebben?

Suzanne Thomsen Newsome zei

What a great idea!

Wil Duijst zei

Hoi Suze,
Wat leuk om jou blog te bezoeken, ziet er erg leuk uit.
Ben je helemaal over op art-quilten?
Ik ook hoor,het is veel spannender vind ik.
Wil misschien ook wel meedoen als jullie een groepje bij elkaar hebben.
Ben wel op een gewone bee maar voel me daar een beetje onbegrepen.

Ga je deze winter ook nog wat bij Marjon leren?
Vast wel.

Nou de groeten van Wil Duijst.

christina zei

Dat is de pest met art quilters he? We zien overal wel mogelijkheden in! Niets is meer veilig voor ons.

marjolijn zei

Ja, wat heerlijk als je alles kunt gebruiken, maar extra leuk als het nu eens niet zoveel kost. En een groep? Ja leuk!! Maar de Veluwe is toch wel ver weg. Toch maar weer wat met Christina afspreken, want zij woont in de buurt.
gr. Marjolijn