maandag 9 augustus 2010

kast opgeruimd

Vandaag maar eens mijn lapjes kast opgeruimd, het is een leuker karwei dan in huis opruimen, erg leuk om te kijken wat voor schatten er in liggen, lapjes die je soms alweer vegeten was.  De rechterkant zijn de stoffen die ik in de loop der jaren gekocht heb. En de linkerkant zijn de bovenste twee planken zelf geverfde lappen. Eigenlijk best een zielig stapeltje vergeleken bij de rechterkant. Daar ga ik dan in de loop van de komende weken maar eens wat bij maken. Onderin de kast zie je een doos staan. Dit is de naaidoos van mijn moeder, die nam ze vroeger mee naar de naaischool. Ik heb ook een foto van de binnen kant  gemaakt. Zonde dat hij in de kast staat natuurlijk maar ik kan `m niet kwijt. Maar weg doen doe ik ook niet.
 Posted by Picasa

4 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Een hele mooie collectie Suze! En gelijk heb je om nog wat te verven. Weer wat meer keus,want als quiltser heb je nooit genoeg?

Nienke zei

Alle ruimte om lekker te gaan verven ;-), en inderdaad, zo´n bijzondere naaidoos kun je maar beter dicht bij je houden.

nadia zei

Dat kastje ziet er gezellig uit Suus! Succes met het aanvullen van je collectie...

christina zei

Wat voel je je dan weer een rijk mens he. En het leuke is dat je soms ook weer lapjes tegenkomt wat je niet meer wist en zelfs denkt: die zou ik zo weer gekocht hebben.