dinsdag 27 juli 2010

Breakdownprinting

Ik kon het niet laten om vast een proef breakdownprinting te gaan doen. Het is een heel proces en vooral het drogen van het raam kost even tijd en geduld. Ik vond zelf dat ik maar weinig afdrukken kon maken. Eigenlijk maar vier keer en dat is soms een beetje jammer. Misschien had ik meer paste erop moeten doen, maar goed in september heb ik een workshop breakdownprinting dus ik hoop dat ik dan wat meer kan leren.
Posted by Picasa

6 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Een heel goed resultaat Suze,en dat voor de eerste keer! Ook de kleuren en verschillende vormen die je gebruikte,vind ik erg mooi. Hoeveel verschillende kleuren verf heb je daarvoor gebruikt?

Ellen zei

Het resultaat voor een eerste keer is goed hoor ,ik heb inmiddels 8 ramen te kleine ramen is niet handig. De restanten pasta die nog op de ramen zitten smeer ik aan de buitenranden op de stof .Beter wat te veel dan te weinig pasta ,maar al doende leert men is mijn ervaring

Aart zei

Mooie resultaten, Suus. Geduld is een schone zaak, leerde ik al vroeg, maar ik heb het ook niet veel. Kijk even op het blog van Nienke, die vind je bij mij aan de linker zijkant. Ik weet niet of ze ook al aan break-down printing heeft gedaan. Anders kun je een keer langskomen ik heb in ieder geval 1 boek over Break-down printing!
http://quiltaart.blogspot.com

christina zei

Vooral die paarse vind ik prachtig. Voor een eerste keer ziet het er veelbelovend uit.

Anoniem zei

Hallo Suze,
Wat goed zeg, voor de eerste keer. Ik heb ook steeds de neiging om het gaan te proberen, maar ik doe al zoveel.
Groet, Ineke

Nienke zei

Ze zijn gaaf Suze!! Ik moet me ook nog verdiepen in Breakdown printing, is wel erg aanstekelijk wat je hier maakt!