zondag 30 mei 2010

pickle dish

Ik heb even jullie advies nodig. In het midden van de pickle dish heb ik een en dezelfde stof gebruikt, een klein ruitje voor het midden blok en daarna  ook weer eenzelfde stof voor het patroon deel wat daarna komt, en daarna heb ik verschillende stoffen gebruikt omdat ik het anders te saai vond worden. Ik heb nu vier blokken af van de pickle dish, maar ik twijfel of ik ook niet in het midden veschillende stoffen moet gebruiken. Omdat die heel dicht bij elkaar komen. Ik hoop dat ik het een beetje goed heb uitgelegd.

Posted by Picasa

7 opmerkingen:

Janny zei

Ik kan me voorstellen dat je twijfelt, kun je niet eerst een tekening maken en deze inkleuren, zodat je kan zien wat er mooier is....?
Het is zo persoonlijk, om een advies te geven.
Succes !

Aart zei

Suus, ik zou het zo laten. Dit geeft straks rust in de quilt. Inkleuren geeft wel een goed beeld, is ook een goede tip, maar in het echt ziet het er nog weleens anders uit.
http://quiltaart.blogspot.com

hannie zei

Ik denk ook net als Janny dat je het beste een kleurtekening kunt maken. heb je een goed overzicht!

Margeeth zei

Het kan allebei. Ik ben zelf nogal van de scrapquilts, hoe meer stoffen hoe beter, maar ik heb inmiddels wel gemerkt dat het soms rustiger is om wat minder stoffen te gebruiken.

Anoniem zei

Door voor alle midden-stukjes dezelfde stof te gebruiken zorg je voor een eenheid en voor rust. Ik vind dat je een mooie kleur groep bij elkaar gezocht heb. Ben heel benieuwd naar het eind-produkt.
Groetjes van Corinne

Madammeke Ongeduld zei

zou het zo laten hoe meer kleuren hoe drukker

Anja.M zei

Zo laten als het is zou ik zeggen.
Meer kleur hoe drukker de quilt.