zondag 16 mei 2010

nieuwe projecten

 Het is al weer even geleden dat ik een berichtje op mijn blog heb geplaatst maar ik heb niet stil gezeten. Ik ben bezig met twee nieuwe projecten, deze keer traditioneel. En dat komt omdat ik het handwerk miste, want nu kan ik toch lekker naaien als de tv aan staat, en is het ook gezelliger als man thuis is. Het bovenste blok is de pickle dish. Ik vond de quilt van Supergoof zo mooi, dat ik het blok getekend heb en dit is de eerste. Ik hoop niet dat ze het erg vind.
De onderste foto is naar aanleiding van het boek wat ik heb strips that sizzle. Het is erg leuk om te doen, lekker spelen met de blokken en omdat je eerst strips naait en versnijd gaat het ook lekker snel.
Posted by Picasa

3 opmerkingen:

hannie zei

Een heel leuk blok Suze. Toch een heel werk,al die kleine stukjes aan elkaar met de hand! Maar hij hoeft niet meteen af te zijn toch? Na de zomer komen er weer lange avonden!

De stripquilt wordt echt goed. Prachtig van kleurencombinatie! Wat maakt het een verschil, hoe je de strips verwerkt. Dit is heel erg mooi!

Margeeth zei

Een handwerkproject voor voor de tv is inderdaad heerlijk. Zo ben ik al meer dan 3 jaar bezig met de Sylvia's Bridal Sampler.

maggi zei

I love the colours in both. I also like to return to traditional quilting at times.