maandag 1 maart 2010

Handwerkbeurs

Gisteren ben ik met mijn vriendin naar de handwerkbeurs in Zwolle geweest, zoals ieder jaar was het weer een hele leuke beurs, zoals jullie zien heb ik ook nogal het een en ander gescoord. Ik had vorige week  een pakketje besteld bij Stof tot verven, en dat heb ik zondag meteen opgehaald. Scheelt in ieder geval weer porto kosten, en daar kun je dan weer een leuk pakje wol of zo voor meenemen.
Posted by Picasa

5 opmerkingen:

hannie zei

Leuk Suus zo'n beurs! Ik zie dat je een mooie stapel lappen hebt gekocht ( Stof om te verven)!en ook heel bruikbaar, mooie kleurtjes wol om te punchen. was een zeer goed besteed dagje. Zwolle is te ver voor mij,om zomaar even naar toe te gaan. maar Rotterdam in Ahoy was ook heel geslaagd.
Veel creativiteit, met je aanwinsten!

Margeeth zei

Dat zijn leuke nuttige dingen!

Anoniem zei

Leuk speelgoed koop jij voor jezelf! Binnenkort ga ik dat in Leiden ook doen in de Pieterskerk.
Aart.

Janny zei

Oh zag ik daar die vingerhoed...? Gisteravond had Marjan, van onze quiltbee ook zo eentje....Heb hem even geprobeerd en zit stukken lekkerder dan de metalen.....Wat een uitvinding he....! Jij bent weer gelukkig Suus met al je nieuwigheden...?
IK had ook willen gaan, maar koos op het laatste moment voor de Stoffenspektakel....was ook weer een happening en er komen steeds meer quiltstoffen op die beurs....
Groetjes, Janny

Sandra zei

Valt nog best mee ;) Het kan zat erger op een beurs.