maandag 23 november 2009

Toilettasje

Ik heb vandaag een toilettasje gemaakt. Onderlapje is katoen, daarover heen draden wol en angelina en reepjes fusiblefilm en als laatste laagje een organza van de Xenos, waar een mooie goud opdruk op staat. Bij de eerste foto heb ik het tasje niet met de heatgun bewerkt, de tweede foto wel gedaan. Maar de organza van de Xenos smelt denk ik door de goud opdruk erg slecht weg. Ik vind het leuk om het verschil te laten zien. Zo heb ik een voor en een achterkant.

Today I have created a toilet bag. The background is cotton, wool over it and wires and strips angelina fusiblefilm and finally a layer of organza , where a beautiful gold imprint on it. In the first photo I took the bag with the Heatgun not worked, the second picture i did. But the organza melt I think the gold imprint very bad way. I like to show the difference. So I have a front and a rear.
Posted by Picasa

1 opmerking:

hannie zei

Nou, Suze,je lijkt wel een trein zo vlug en veel werkjes je in korte tijd maakt! Een prachtig toilettasje is het geworden! haast te mooi om te gebruiken? Een goede koop geweest die organza!